MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2020–2021 mokslo metų foto galerija / MOKYTOJŲ IŠVYKA Į VILNIŲ

Atėjo vasara, o mokytojų kolektyvui dar nedingo noras tobulėti, todėl birželio 17 d. vyko į kvalifikacijos tobulinimo seminarą ,,Mo muziejaus ekspozicijų ir Vilniaus miesto daugiakultūrio paveldo panaudojimo būdai ir galimybės ugdymo procese“.
Kaskart per tokias išvykas pedagogės sužino ir pamato daug naujų dalykų, kuriuos vėliau gali panaudoti organizuojant ekskursijas mokiniams. Daugeliui pirmą kartą teko pažinti kitokį Vilniaus senamiestį, aplankyti tas vietas, kuriose kasdien nepabūsi, sužinoti begalę istorinių faktų apie Vilniaus gynybines sienas, žydų holokaustą, mintimis nusikelti į pokario sostinę. Abejingų nepaliko ir Mo muziejaus didžiausia ir ambicingiausia paroda „Sunkus amžius“, pasakojanti apie karo nusikaltimus, išgyventas emocijas.
Atėjo vasara, o mokytojų kolektyvui dar nedingo noras tobulėti, todėl birželio 17 d. vyko į kvalifikacijos tobulinimo seminarą ,,Mo muziejaus ekspozicijų ir Vilniaus miesto daugiakultūrio paveldo panaudojimo būdai ir galimybės ugdymo procese“. Kaskart per tokias išvykas pedagogės sužino ir pamato daug naujų dalykų, kuriuos vėliau gali panaudoti organizuojant ekskursijas mokiniams. Daugeliui pirmą kartą teko pažinti kitokį Vilniaus senamiestį, aplankyti tas vietas, kuriose kasdien nepabūsi, sužinoti begalę istorinių faktų apie Vilniaus gynybines sienas, žydų holokaustą, mintimis nusikelti į pokario sostinę. Abejingų nepaliko ir Mo muziejaus didžiausia ir ambicingiausia paroda „Sunkus amžius“, pasakojanti apie karo nusikaltimus, išgyventas emocijas.